​Etsimme hallinto-osastomme Respa-tiimiin lähettiä kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 7.8.2017 – 31.8.2018. Respa-tiimimme on kahden hengen tehotiimi, joka hoitaa omalta osaltaan, että allerilaisten ja dingleläisten arki toimistolla on mahdollisimman sujuvaa. Respalaisena tulet olemaan osa meidän kaikkien elämää toimistolla!

Isoin osa työtehtävistäsi muodostuu rennolla fiiliksellä ja ahkeralla työllä tapahtuvasta sisäisten ja ulkoisten postien käsittelystä ja puhelinvaihteen hoitamisesta sekä vankalla joka-paikan-osaamisella suoritetuista yleismiehen/-naisen hommista ja korjauksista. Toimestasi vaihtuvat palaneet lamput uusiin käden käänteessä, ymmärrät autoista ja hoidat hommasi salamannopeasti.

Jos olet oma-aloitteinen, osaava, ahkera, hauska ja asenteeltasi positiivinen sekä sinulla on hyvät organisointitaidot, olet juuri sopiva henkilö joukkoomme. Perehdytämme sinut tehtävään, samalla kuitenkin katsomme eduksesi hyvän kielitaidon, MS Office -paketin tuntemuksen sekä aiemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia. Työaikasi sijoittuu arkisin välille n. klo 8 – 16.​

Tarjoamme iloisen työilmapiirin sekä vauhdikkaat työkaverit. Saat käyttöösi myös kuntosalimme, sekä luettavaksesi täyden valikoiman mielenkiintoisista julkaisuistamme aina Seiskasta Kotiin ja keittiöön sekä muut kattavat henkilöstöetumme!

Jos tämä on kuulostaa sinun paikaltasi, niin jätäthän hakemuksen ja liität mukaan CV:si ja avoimen hakemuksen viimeistään 28.7.2017 mennessä. Haastattelut käymme sopivien hakijoiden kesken viikolla 31.

Lisätietoja voit kysyä lähetiltämme Waltterilta, puh. 09 8621 7000 tai sähköpostitse keskus@aller.com.

Hae tästä!

INSTAGRAM @allerilaiset

Tutustu oheisen Instagram-tilin, @allerilaisten kuvien kautta allerilaisten työhön ja vapaa-aikaan. Olemme värikäs työyhteisö, jossa tapahtumia ja tekemistä riittää!