baana_logo

Aller Media Oy laajentaa sisältöbrändejään ja alkaa tuottaa miehille räätälöityä verkkomediaa.

Baana.fi-sivuston sisällöt kattavat monipuolisesti elämäntapa-aiheita suomalaisen miehen näkökulmasta. Sisällöt on suunniteltu vastaamaan lukijoiden kiinnostuksen kohteita laidasta laitaan, ja niihin kuuluu juttuja muun muassa autoista, matkailusta, remontoinnista, työelämästä, raha-asioista, treenistä ja ruuanlaitosta.

Baana on suunniteltu 30-59-vuotiaille miehille, jotka harrastavat monipuolisesti, huolehtivat itsestään ja ovat aktiivisia digimedioiden käyttäjiä.

Suomessa ei tällä hetkellä ole samanlaista miehille suunnattua, monipuolisten sisältöjen verkkomediaa. Tämän vuoksi Baana tarjoaakin mainostajille uuden, laajan kohderyhmän ja kiinnostavan alustan esimerkiksi natiivimainonnalle.

Merkittävää mainonnan kannalta on myös se, että kohderyhmän käyttäytyminen ja kiinnostuksen kohteet tunnistetaan reaaliajassa muun muassa Suomi24:n kuluttajadataan perustuvan Rikastamon ansiosta. Rikastamon dataa voi hyödyntää mainonnassa kohdistamalla sopiva viesti oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan.

Aller Median sisältöjohtaja Elina Schüller kommentoi uutta verkkomediaa: ”Halusimme lanseerata monipuolisen miesten yleissivuston, koska vastaavaa ei tällä hetkellä markkinoilla ole. Näimme tilaisuuden oivallisena sekä kuluttajien että mainostajien näkökulmasta. Baana jatkaa Allerin laadukkaiden sisältöjen perinnettä ja tarjoaa miehille asiasisältöä mutta pilke silmäkulmassa. Baana ei ole vain yhden asian tai lukijatyypin media, vaan palvelemme monipuolisella sisältökonseptilla erilaisia lukijoita.”

www.baana.fi


Lue lisää