Aller Media Oy ostaa enemmistön strategiatoimisto CEO Helsingin osakkeista. Aller hakee kaupan myötä kasvua vahvistamalla markkinointipalvelutarjoamaansa strategiansa mukaisesti.

CEO Helsingin toimitusjohtaja Ville Toriseva (vas.), Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Allerin b2b-liiketoiminnasta vastaava johtaja Juho Jokinen ja CEO Helsingin strategiajohtaja Kari Tervonen vaalean pöydän äärellä.

CEO Helsingin toimitusjohtaja Ville Toriseva (vas.), Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Allerin b2b-liiketoiminnasta vastaava johtaja Juho Jokinen ja CEO Helsingin strategiajohtaja Kari Tervonen.

CEO Helsinki toimii myynnin, markkinoinnin ja palveluiden kehittämisen strategisena kumppanina yrityksille. Yhtiön perustajista Ville Toriseva ja Kari Tervonen jatkavat osakkaina yrityksessä. Ville Toriseva jatkaa CEO Helsingin toimitusjohtajana ja Kari Tervonen strategiajohtajana.

Allerin kasvaviin markkinointipalveluihin kuuluvat tuore datayhtiö Data Refinery Oy, markkinointiviestintäyhtiö Dingle Oy ja sisältömarkkinointitiimi Aller Ideas. Nyt voimaan astuvan kaupan myötä markkinointipalvelut saavat merkittävää vahvistusta Ville Torisevan luotsaaman kokeneen strategia-asiantuntijajoukon myötä.

CEO Helsingin mukaantulo tarkoittaa, että Allerin markkinointipalvelut kattavat nyt koko markkinoinnin arvoketjun: datan ja analyysit, strategian, luovan suunnittelun, sisältömarkkinoinnin ja nykyaikaiset mediatoimistopalvelut.

”Tulevaisuuden markkinointi on älykkäämpää ja vaatii myös toimistoilta aivan uudenlaista toimintatapaa. CEO Helsingin saaminen mukaan markkinointipalvelukokonaisuuteemme vahvistaa kykyämme palvella ja kiihdyttää asiakkaidemme muutosta kohti tulevaa, älykkäämpää markkinointia. CEO Helsingin huipputiimi tuo loistavan lisän kykyymme palvella asiakkaiden strategista päätöksentekoa – ei vain markkinointiviestinnän, vaan myös tarjoaman, jakelun ja kaupallistamisen suhteen”, kommentoi Allerin b2b-liiketoiminnasta vastaava johtaja Juho Jokinen.

”Olemme määrätietoisesti muuttuneet aikakauslehtikustantajasta dataohjatun sisällön ja digitalisaation huippuosaajaksi.

Hypestä huolimatta algoritmi ei yksin ratkaise asiakkaidemme ongelmia. Oikean sisällön lisäksi tarvitaan voittava strategia ja pirusti rohkeutta”, toteaa Allerin Suomen konsernin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

”Allerin markkinointipalveluissa tapahtuu nyt paljon, ja meille tämä on erinomainen tilaisuus päästä mukaan luomaan kasvua ja uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. CEO Helsingin ydintoimintaa on auttaa yrityksiä asemoitumaan markkinaan uudella tavalla – ja auttaa niitä tekemään itsestään seuraava versio markkinoille. On sanomattakin selvää, että dataohjatusta sisältömarkkinoinnista on tässä apua”, sanoo CEO Helsingin toimitusjohtaja Ville Toriseva.

Allerin Suomen konsernin markkinointipalvelut ovat sekä Torisevalle että Tervoselle tuttuja entuudestaan. Ville Toriseva toimi keväällä 2017 Allerin tytäryhtiön Dinglen kehitysjohtajana. Kari Tervonen taas vastasi Allerin tuoreen startupin Data Refineryn brändin rakentamisesta.


Lue lisää