Aller Media Oy ryhtyy vastaamaan kansainvälisen Space Nation -projektin sisältöjen kaupallistamisesta Pohjoismaissa.

Allerin Partner Manager Juulia Karjula (vas.), Space Nationin CSO Annette Kauppinen ja Allerin digitaalisista innovaatioista vastaava johtaja Laura Avonius.

Allerin Partner Manager Juulia Karjula (vas.), Space Nationin CSO Annette Kauppinen ja Allerin digitaalisista innovaatioista vastaava johtaja Laura Avonius.

Space Nation -yhtiön samaa nimeä kantava pääprojekti on NASAn astronauttien kouluttajien kanssa yhteistyössä rakennettu koulutusohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi kilpailla mahdollisuudesta päästä astronauttivalmennukseen ja sen päätteeksi avaruuslennolle. Nyt alkavan yhteistyön myötä Aller myy Space Nation -projektiin liittyviä innovatiivisia media- ja sisältöratkaisuja, kuten dataohjattuja markkinointipalveluja.

”Allerin ja Space Nationin rohkeus ja innovatiivisuus kohtaavat, minkä vuoksi on äärimmäisen kiinnostavaa tarttua tähän tilaisuuteen. Näemme, että mainostajalle korkean profiilin projekti on erittäin houkutteleva: mukanaolo avaruusmatkailuun ja elinikäiseen oppimiseen liittyvässä hankkeessa on ainutkertaista niin Suomessa kuin maailmallakin. Tarjoamme brändeille mahdollisuuden näkyä hyvin monipuolisesti eri sisällöissä ja alustoilla läpi kampanjan”, kommentoi Partner Manager Juulia Karjula Allerilta.

Mainosmyynnin lisäksi Aller vastaa myös siihen liittyvästä sisällöntuotannosta. Yhtiöllä on pitkät pohjoismaiset journalististen sisältöjen perinteet, joita hyödynnetään nyt alkavassa kumppanuudessa: markkinointipalveluita myydään brändeille kaikissa Pohjoismaissa.

Space Nationin Annette Kauppinen, CSO, kommentoi nyt alkavaa yhteistyötä:

”Space Nation on todella innoissaan solmiessaan yhteistyösopimuksen Allerin kanssa. Me näemme, että Aller on kaikkein edistyksellisin yhteistyökumppani, joka todella osaa käyttää dataa kohderyhmien rakentamisessa ja siten tuottaa parhaan mahdollisen tuoton mainostajille. Space Nation tarjoaa monia natiiveja mainosmuotoja, joissa kiinnostava sisältö rakennetaan osaksi Space Nationin astronauttikoulutusta, mikä on avoin kaikille käyttäjille.”

”Meillä on avoin ja innovatiivinen organisaatio ja katsomme liiketoiminnassamme rohkeasti kohti tulevaa. Space Nationin kaltainen uraauurtava projekti sopii portfolioomme erinomaisesti, ja lähdemme todella innoissamme mukaan”, Allerin digitaalisista innovaatioista vastaava johtaja Laura Avonius sanoo.

Space Nation on suomalainen startup-yritys, jonka Forbes on listannut kiinnostavimpien kansainvälisten startupien joukkoon. Sen tuottaman ohjelman tavoitteena on, että kuka tahansa voi pyrkiä astronautiksi.  Harjoitteluun on tuotettu ilmainen mobiilisovellus, jonka avulla ihmiset ympäri maailman voivat kehittää fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia taitojaan. Parhaiten pärjänneet nähdään monikansallisesti televisioitavassa valmennuksessa ja kilpailussa, jonka voittaja pääsee avaruusmatkalle.

 


Lue lisää