Koti ja keittiö -lehden tilaajaedut

Vuosikalenteri
Lähetämme Koti ja keittiö -lehden tilaajille vuoden viimeisen numeron mukana kauniin vuosikalenterin.

Aller Median vuosiarvonnat – voittaja voit olla sinä!
Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Media Oy:n kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa arvotaan 3 x 5.000 euroa sekä kerran 35.000 euroa. Lue lisää www.aller.fi/vuosiarvonta

Koti ja keittiön digitaalinen versio veloituksetta
Koti ja keittiön tilaajana voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa omaaller.fi/digi.

Koti ja keittiö -lehden tilaajana teet ostoksia edullisemmin!
Tietoa yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista saat Koti ja keittiön tilaajanumeroista sekä tilaajien sähköisestä etukirjeestä.

Tietoa vanhoista tavaroista
Jos haluat tietoa vanhoista esineistäsi, lähetä kysymyksesi Koti ja keittiö -lehdelle osoitteeseen vanhattavarat@aller.fi. Muista liittää kysymyksen yhteyteen asiakasnumerosi, jonka löydät esimerkiksi lehtesi osoitelipukkeesta. Kysymykset ja vastaukset saatetaan julkaista myös lehdessä.

Kutsuja tapahtumiin
Tilaajana saat kutsuja Koti ja keittiö -lehden järjestämiin tapahtumiin. Kutsun tapahtumaan saat joko sähköpostitse tai lehden tilaajanumeron mukana. Jos et vielä ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.
Tulossa! Jouluinen käsityöpaja 25.11. Krapin Pajalla Tuusulassa.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.