Oman Ajan tilaajaedut

Vuosikalenteri
Lähetämme Oman Ajan tilaajille vuoden viimeisen numeron mukana kauniin vuosikalenterin.

Kahdeksan lisäsivua – vain tilaajille
Julkaisemme Oman Ajan tilaajanumeroissa kahdeksan lisäsivua kaksi kertaa vuodessa. Näitä sivuja et löydä irtonumeroista! Seuraavat lisäsivut numerossa 12.

Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa
Oman Ajan tilaajat saavat lehtensä mukana maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Ristikkolehdet ilmestyvät kesän ja talven tuplanumeroiden yhteydessä.

Aller Median vuosiarvonnat – voittaja voit olla sinä!
Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Aller Media Oy:n kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa arvotaan 3 x 5.000 euroa sekä kerran 35.000 euroa. Lue lisää www.aller.fi/vuosiarvonta

Oman Ajan digitaalinen versio veloituksetta
Oman Ajan tilaajana voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella. Rekisteröidy digilehden käyttäjäksi osoitteessa omaaller.fi/digi

Oman Ajan tilaajana teet ostoksia edullisemmin!
Tietoa yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista saat Oman Ajan tilaajanumeroista sekä tilaajien sähköisestä etukirjeestä.

Oma Aika eXTRA
Tilaajana saat lehden ilmestymiskertojen välillä sähköpostiisi Oma Aika eXTRAn, tilaajien oman uutiskirjeen. Jos et vielä ole ilmoittanut meillä sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.

Kutsuja tapahtumiin
Oman Ajan tilaajana saat kutsuja Oman Ajan ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin tapahtumiin. Kutsun tapahtumaan saat joko sähköpostitse tai lehden tilaajanumerossa. Jos et vielä ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, tee se osoitteessa omaaller.fi.

Tulevia tapahtumia:
Jouluinen käsityöpaja 25.11. Krapin Pajalla Tuusulassa.
Tilaajaetunäytös Suomen Kansallisteatterissa marraskuussa.

Aller Media Oy pidättää oikeuden tilaajaetujen muutoksiin.