Markkinointitoimisto Dingle suunnitteli ja toteutti St1:lle Koko Suomen aarrekartta -kampanjan, jonka tavoitteena on nostaa kotimaanmatkailu houkuttelevaksi lomailuvaihtoehdoksi kaukomatkojen rinnalle.

Koko Suomen aarrekartta.fi

Jatkuvasti lisääntyvän lentomatkailun päästöt ja kestävämmät lomanviettovaihtoehdot puhuttavat nyt enemmän kuin koskaan. Kokoamalla yhdessä suomalaisten kanssa kotimaan kätketyt helmet digitaaliseen aarrekarttaan St1 osoittaa, että nähtävää riittää Suomen niemelläkin eikä eksotiikkaa tarvitse välttämättä lähteä hakemaan tuhansien kilometrien takaa.

Kampanjan keskiössä on osoitteesta www.kokosuomenaarrekartta.fi löytyvä kampanjasivusto, jossa voi etsiä kiinnostavia pysähdyspaikkoja oman reitin varrelle, tutustua satoihin kotimaan matkailukohteisiin ja nähtävyyksiin ja ehdottaa omaa aarretta kartalle. Kampanja jalkautuu digitaalisten kanavien lisäksi radioon, Spotify-suoratoistopalveluun sekä St1-asemille.

Halusimme luoda St1:n kanssa kampanjan, joka on hetkessä kiinni ja aidosti palvelee suomalaisia sekä edistää kotimaan kiinnostavuutta lomailukohteena. Samalla tavoite on vahvistaa mielikuvaa St1:stä suomalaisena energiayhtiönä”, kommentoi Dinglen COO Jasmiina Ojala.

Suomi on täynnä kiinnostavia, tutkimisen arvoisia paikkoja. Salattuja matkailun aarteita. Koska kotimaan matkailu on myös energiankulutuksen ja päästöjen kannalta kestävä valinta, oli meille suomalaisena energiayhtiönä luontevaa lähteä rakentamaan kampanjakokonaisuutta, joka kannustaa hauskalla tavalla kotimaan matkailuun ja tukee arvojamme, kertoo St1:n markkinoinnista vastaava Vilma Westerlund.

Koko Suomen aarrekartta kietoutuu tiiviisti yhteen Dinglen ja St1:n viime vuonna suunnittelemaan ja toteuttamaan Puhtaan voiman vallankumoukseen. Puhtaan voiman vallankumouksen ytimessä ovat St1:n 101 teesiä, joihin on kiteytetty keinoja taistella ilmastonmuutosta vastaan. Teesit käsittelevät ilmastonmuutosta ja kestävämpää tulevaisuutta niin väestönkasvun, yritysvastuun kuin kuluttajan arkisten valintojenkin näkökulmasta. Koko Suomen aarrekartan inspiraationa on teesi numero 80.


Lue lisää