Aller Media Oy myy treeni- ja hyvinvointilehti Fitin tuotannon Fokus Media Finland Oylle. Nykyinen toimitus siirtyy lehden mukana uuteen mediataloon 1.4.2017 alkaen.

fit_kansi_allerfi

Aller tiivistää myynnin myötä aikakauslehtiportfoliotaan ja keskittyy taloon jääviin tuotteisiin sekä digiliiketoimintaan.

”Strategia ei ole mikään strategia, jos ei ole rohkeutta myös luopua jostain keskittyäkseen uuteen. Allerilla investoimme nyt dataan ja digitaaliseen liiketoimintaan sekä suuriin aikakauslehtibrändeihimme. Fokus Media on onnistunut hienosti pienissä printtilehdissä ja keskittyy täysillä siihen. Uskon, että Fit sopii heidän strategiaansa erinomaisesti. Lisäksi he saavat loistotiimin ja vahvan, huolella rakennetun brändin. Kauppahinta mahdollistaa meillä uuden kehittämisen”, sanoo Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

Fitin nykyiseen toimitukseen kuuluu kolme henkilöä sekä päätoimittaja, jonka työpanos jakautuu Fitin ja toisen lehden välillä. Kolme toimitukseen kuuluvaa henkilöä siirtyvät liikkeenluovutuksen myötä Fokus Median työntekijöiksi. Päätoimittaja jatkaa Allerilla.

”Fit-lehti täydentää Fokus Median lehtiportfoliota erinomaisesti. Strategiamme on kustantaa laadukkaita erikoisaikakauslehtiä, johon Fit istuu hienosti. Fokus Media tarjoaa Fit-lehdelle hyvän uuden kodin”, sanoo Fokus Median toimitusjohtaja Tapani Pitzen.

Fitillä on 148 000 lukijaa. Lehti ilmestyy sekä printissä että diginä.

Kaupasta tiedotetaan Allerin ja Fokus Median henkilöstöjä tänään.


Lue lisää