Suomi24 Kumppanuus

Suomi24 on Suomen suurin keskustelualusta 2,3 miljoonalla kuukausittaisella käyttäjällään. Suurin käyttäjäryhmä ovat 25-44-vuotiaat suomalaiset.

Palvelussa kuulet aidoimmillaan, mistä Suomi puhuu, ja voit halutessasi osallistua keskusteluun valitsemalla sopivan aiheen tai vaikkapa toiminta-alueesi.

Suomi24-palvelu tarjoaa yrityksille useita tapoja osallistua suomalaisten arkeen pitkäjänteisesti: markkinointikumppanuuden, yritysprofiilin tai Kysy mitä vain -asiantuntijatapahtuman.

1. Markkinointikumppanuus

Saat oman sivusi Suomi24-brändin alle, ja ohjaamme sille liikennettä keskusteluista. Markkinointikumppanuuksista sovitaan räätälöidysti.

 

2. Kysy mitä vain -tapahtuma

Hallittua läsnäoloa sinulle tärkeästä aiheesta: Suomi24 Kysy mitä vain -tapahtumassa vastaat asiantuntijana käyttäjien kysymyksiin valitusta aiheesta.

Kysy mitä vain -tapahtuma kestää rajatun ajan, vaatii käyttäjiltä pakollisen kirjautumisen, ja sitä moderoidaan aktiivisesti.

Kysy mitä vain -ketjut ovat Suomi24-palvelun luetuimpia sisältöjä ja antavat hyvät lähtökohdat läsnäoloon palvelussa. Kysy mitä vain -ketju tarjoaa pitkäaikaista näkyvyyttä palvelussa ja Googlen hakutuloksissa.

 

3. Yritysprofiili

Yritysprofiili sisältyy Kysy mitä vain -tapahtumaan, mutta sen voit perustaa myös pitkäjänteisempää läsnäoloa varten. Yrityksesi on Suomi24-ylläpidon verifioima, ja voit aloittaa tai osallistua keskusteluihin vapaasti. Saat myös hyötyä Suomi24:n Google-näkyvyydestä: valtaosa käyttäjistä löytää palveluun Googlen kautta.