Suomi24 Kumppanuus

Suomi24 on Suomen suurin keskustelualusta 2,3 miljoonalla kuukausittaisella käyttäjällään. Suurin käyttäjäryhmä ovat 25-44-vuotiaat suomalaiset.

Palvelussa kuulet aidoimmillaan, mistä Suomi puhuu, ja voit halutessasi osallistua keskusteluun valitsemalla sopivan aiheen tai vaikkapa toiminta-alueesi.

Suomi24-palvelu tarjoaa yrityksille useita tapoja osallistua suomalaisten arkeen pitkäjänteisesti: markkinointikumppanuuden, yritysprofiilin tai Kysy mitä vain -asiantuntijatapahtuman.

1. Markkinointikumppanuus

Saat oman sivusi Suomi24-brändin alle, ja ohjaamme sille liikennettä keskusteluista. Markkinointikumppanuuksista sovitaan räätälöidysti.

 

2. Kysy mitä vain -tapahtuma

Hallittua läsnäoloa sinulle tärkeästä aiheesta: Suomi24 Kysy mitä vain -tapahtumassa vastaat asiantuntijana käyttäjien kysymyksiin valitusta aiheesta.

Kysy mitä vain -tapahtuma kestää rajatun ajan ja sitä moderoidaan aktiivisesti.

Kysy mitä vain -ketjut ovat Suomi24-palvelun luetuimpia sisältöjä ja antavat hyvät lähtökohdat läsnäoloon palvelussa. Kysy mitä vain -ketju tarjoaa pitkäaikaista näkyvyyttä palvelussa ja Googlen hakutuloksissa.

 

3. Yritysprofiili

Yritysprofiili sisältyy Kysy mitä vain -tapahtumaan, mutta sen voit perustaa myös pitkäjänteisempää läsnäoloa varten. Yrityksesi on Suomi24-ylläpidon verifioima, ja voit aloittaa tai osallistua keskusteluihin vapaasti. Saat myös hyötyä Suomi24:n Google-näkyvyydestä: valtaosa käyttäjistä löytää palveluun Googlen kautta.

Yrityksestäni kirjoitetaan Suomi24:ssä, mitä voin tehdä?

Yrityksistä saa Suomi24:ssä kirjoittaa. Asiakas voi kertoa omakohtaisen kokemuksensa tuotteesta tai palvelusta. Myös työntekijä, sijoittaja tai huolestunut kansalainen voi jakaa mielipiteensä yrityksen toimintaan liittyen. Kirjoitukset voivat olla joskus kriittisiä ja epämiellyttäviäkin ilman, että ne rikkovat palvelumme sääntöjä.

Myös yrityksen vastuuhenkilöistä saa yritykseen liittyen kirjoittaa, mutta yksityiselämään liittyvät kirjoitukset poistetaan. Rikoksesta ei perättömästi saa syyttää ketään. Jos työntekijöiden henkilötietoja tai muita yksityistietoja löytyy keskusteluista, tee niistä viipymättä ilmoitus kommentin yhteydessä olevasta ilmoita-painikkeesta.

Mikäli yrityksenne kärsii kuvasta, jonka keskustelussa olevat kommentit luovat, suosittelemme uuden ja informatiivisen sisällön luomista esimerkiksi yritysprofiililla. Moni hakee tietoa internetistä, joten olisi hyvä tarjota myös toinen näkökulma asioiden tilaan. Voitte siis oikaista palstalla olevaa vääräksi katsomaanne tietoa kirjoittamalla oman näkemyksenne.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Voit olla meihin yhteydessä palautelomakkeella, kerromme mielellämme lisää!